اخبار ورزشیاسلایدر اصلیسایر اخبارویژه‌های خبری

حسین شیرازی مقدم روز خبرنگار را به اصحاب رسانه تبریک گفت

حسین شیرازی مقدم، صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه خبری پیشرو ورزش، با صدور پیامی، فرارسیدن هفدهم مردادماه، روز گرامیداشت خبرنگار را به جامعه رسانه‌ای کشور تبریک گفت.

به گزارش پایگاه خبری پیشرو ورزش؛ حسین شیرازی مقدم، مدیرمسئول این رسانه ورزشی، در آستانه هفدهم مردادماه، روز ملی تکریم خبرنگار و گرامیداشت شهید محمود صارمی، با انتشار پیامی، این مناسبت را به تمامی اصحاب قلم و همکاران رسانه‌ای در سراسر کشور تبریک گفت.

شیرازی مقدم در پیام خود اظهار داشت:
 «هفدهم مرداد، یادآور مسئولیت خطیر، صداقت و تلاش بی‌وقفه خبرنگاران در عرصه اطلاع‌رسانی به جامعه است. این روز را به تمامی همکاران پرتلاش در عرصه رسانه، به ویژه خبرنگاران حوزه پرشور ورزش که با حرفه‌ای‌گری به روشنگری می‌پردازند، صمیمانه تبریک می‌گویم.»

وی در ادامه با قدردانی از زحمات خبرنگاران، تأکید کرد:
«خبرنگاران، دیده‌بانان بیدار جامعه و پیشگامان شفافیت هستند. قدردان تلاش‌های پرزحمت و گاه پرخطر این عزیزان هستیم و برای تمامی آنان در پیمودن مسیر رسالت بزرگ اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع، آرزوی موفقیت و سلامتی داریم.»

حسین شیرازی مقدم

حسین شیرازی مقدم فعالیت رسانه ای خود را از سال 1389 و با مدیریت روابط عمومی در هیأت های ورزشی پهلوانی،رزمی،اسکواش، بیلیارد ، بیماران خاص و همچنین عضویت در مجامع خبری و رسانه ای آغاز کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − 6 =

دکمه بازگشت به بالا