اخبار ورزشیتوپ و تور

حامد حدادی: بهترین خاطره ورزشی ام صعود به المپیک ۲۰۰۸ بود

ستاره و اسطوره بسکتبال ایران در مراسم خداحافظی اش گفت: بهترین خاطره ورزشی ام صعود به المپیک ۲۰۰۸ بود.
به گزارش پیشرو ورزش ، حامد حدادی بعد از مراسم رسمی خود در بین دیدار ایران و هند اظهار کرد: مراسم خوب برگزار شد و هم بازی‌ها و مردم ایران خداحافظی کردم. آقای داوری از من خواست که بازی کنم اما گفتم نه چون خداحافظی کرده بودم. به نظرم شکیل تر بود که با یک دسته گل خداحافظی کنم. برای تیم ملی آرزوی موفقیت دارم.
وی ادامه داد: هر کسی که آسیب می‌بیند بخشی از ورزش او است. من آسیب را چندین بار دیدم و چندبار زیر تیغ جراحی رفتم. بهترین خاطره ام صعود به المپیک ۲۰۰۷ بود. خاطرات بد زیاد بوده است. گریه و شادی هم خیلی زیاد بود. در اینچنین به مدال طلا نزدیک بودیم و نتوانستیم بگیریم و خاطره خیلی بدی شد.
حدادی عنوان کرد: تصمیم نگرفتم و با چندین و چند نفر که مشورت گرفتم می‌گویند تا جایی که می‌توانی بازی کن. بدنم را می‌خواهم آماده نگه دارم و هر روز به آزادی می‌آیم و بازی می‌کنم. هنوز به خداحافظی فکر نکردم شاید امسال شاید بعدا.
اسطوره بسکتبال ایران در مورد اینکه کت و شلوار پوشیده است، گفت: این کت شلوار عروسی ام است (با خنده). مدیریتی تصمیم نگرفته ام شاید ۴ یا ۵ سال دور باشم شاید هم نباشم باید ذهنی به خودم استراحت بدهم.
وی در مورد اینکه بعد از حامد حدادی در nba نداشتیم دلیل آن چه بوده است گفت: اگر آینده نگری کنند راحت است. رفتن به NBA راحت تر شده و قبلا خیلی سخت تر بود. من المپیک رفتم دیده شدم. اکنون پخش هست و بازی‌ها دیده می‌شود. به همه گفتم در تورنمنت‌های جهانی و آسیایی بروند. پتانسیل داریم و اگر بتوانند خود را نشان دهند می‌توانند بروند.
کاپیتان سابق تیم ملی بسکتبال در خصوص اینکه درخواست تان از وزیر ورزش چیست، اظهار داشت: یک سالن در مرکز شهر می‌خواهیم. میزبانی ما زیاد می‌شود اگر بتوانیم سالن بگیریم خوب است. این قول را بارها داده‌اند ولی عملی نشده است. از وزیر یک سالن خواسته ایم اگر بشود

حسین شیرازی مقدم

حسین شیرازی مقدم فعالیت رسانه ای خود را از سال 1389 و با مدیریت روابط عمومی در هیأت های ورزشی پهلوانی،رزمی،اسکواش، بیلیارد ، بیماران خاص و همچنین عضویت در مجامع خبری و رسانه ای آغاز کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + نوزده =

دکمه بازگشت به بالا