بهرام ساوه شمشکی رئیس فدراسیون اسکی شد

با برگزاری انتخابات فدراسیون اسکی بهرام ساوه شمشکی ریاست این فدراسیون را بر عهده گرفت.
به گزارش پیشرو ورزش، مجمع انتخاباتی فدراسیون اسکی امروز برگزار شد که بهرام ساوه شمشکی برای ۴ سال ریاست این فدراسیون را بر عهده گرفت.
وی با ۳۴ رای از ۳۸ آرای اعضای مجمع به عنوان رئیس جدید انتخاب شد.
ریاست مجمع امروز برعهده شروین اسبقیان بود. مهدی علینژاد نیز به عنوان نماینده کمیته ملی المپیک در مجمع شرکت داشت. بهرام ساوهشمشکی، مرتضی ساوهشمشکی، فاطمه کیا دربندسری و سیدرضا میرابوطالب ۴ نامزد ریاست فدراسیون بودند.
در این بین مرتضی ساوهشمشکی و سیدرضا میرابوطالب در مجمع حضور نداشتند که به منزله انصراف تلفی شد. همچنین فاطمه کیادربندسری انصراف خود را قبل از برگزاری مجمع ارائه داد بنابراین بهرام ساوهشمشکی تنها کاندیدای ریاست بود.
در پایان رای گیری، کاوه صدقی با ۳۶ به عنوان نایب رئیس آقایان (دوم)، فاطمه کیادربندسری با ۳۷ رای به عنوان نایب رئیس بانوان (اول)، بهار خیرخواه با ۳۴ رای به عنوان کارشناس خبره بانوان، رضا اژدری آزاد با ۲۱ رای به عنوان نماینده هیئت های استانی و پیمان جانی با ۳۵ رای به عنوان نماینده باشگاههای ورزشی انتخاب شدند.
.طبق اعلام معاون وزیر ورزش و جوانان معرفی خزانه دار در مجمع بعدی خواهد بود.