اخبار ورزشیسایر اخبار

سمیع‌زاده: ملاقات‌های مهمی در جریان مسابقات شنای قهرمانی جهان داشتم

مدیر تیم‌های ملی شنا گفت: در حاشیه برگزاری مسابقات قهرمانی جهان ملاقات‌های مهمی با برخی چهره‌ها داشتم.

به گزارش خبرگزاری فارس، مسابقات شنا قهرمانی جهان کره‌جنوبی از روز یکشنبه (۳۰ تیر ۱۳۹۸) در شهر گوانگجو آغاز شد. این رقابت‌ها با حضور دو شناگر از ایران روز جمعه پیگیری شد. بنیامین قره‌حسنلو و علیرضا یاوری دو نماینده شنای ایران در این دوره از رقابت‌ها روز جمعه به ترتیب در ماده‌های ۵۰ متر آزاد و ۱۰۰ پروانه به آب زند. قره‌حسنلو ۵۰ متر را در زمان ۲۳ ثانیه و ۳۹ صدم ثانیه و یاوری ۱۰۰ متر پروانه را در زمان ۵۵٫۶۳ شنا کرد و به ترتیب در رده‌های ۶۶ و ۵۱ دور مقدماتی قرار گرفتند.

محسن سمیع‌زاده، مدیر تیم‌های ملی شنا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درمورد عملکرد نماینده‌های ایران در رقابت‌های شنای قهرمانی جهان اظهار داشت: مسابقات قهرمانی جهان در کره‌جنوبی برگزار و کار شناگران ایران روز جمعه تمام شد. فدراسیون جهانی شنا ۲۰۷ کشور عضو دارد و بزرگترین آوردگاهش هم مسابقات قهرمانی جهان است که در بالاترین سطح برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه کشورها در مسابقات جهانی به ۴ دسته تقسیم می‌شوند، ادامه داد: کشورهای توسعه‌یافته که تعداد آنها حدود ۱۵ کشور است که برای کسب مدال پا به این عرصه می‌گذارند. کشورهای گروه بعدی کشورهایی هستند که دنبال ارتقای رنکینگ خود هستند. این کشورها همین که به نیمه‌نهایی و فینال برسند برایشان رضایت‌بخش است. گروه سوم را کشورهایی تشکیل می‌دهند که برای کسب حدنصاب‌های جهانی تلاش می‌کنند. گروه چهارم هم شامل کشورهایی می‌شوند که با وایلدکارت وارد رقابت‌ها شده‌اند.

سمیع‌زاده خاطرنشان کرد: واقعیت این است که ما در گروه سوم قرار می‌گیریم. خوشبختانه ما امسال توانستیم دو بار توسط بنیامین قره‌حسنلو حدنصاب ۵۰ متر آزاد را کسب کنیم. بهترین شناگر دوم‌مان هم با توجه به معیارهایی که از قبل تعیین کرده بودیم علیرضا یاوری بود که در ۲۰۰ متر آزاد عملکرد خوبی داشت و انتخاب شد.

مدیر فنی تیم‌های ملی شنا گفت: در بزرگترین آوردگاه شنای دنیا که به نوعی بهترین دانشگاه برای شناگران است اتفاقات مثبت دیگری هم برای ما رخ داد. من مامور شدم تا دیداری با مربیان تیم ملی آمریکا داشته باشم. دیوویس تیلور که سال ۲۰۰۶-۲۰۰۷ هم به ایران آمده بود را در حاشیه برگزاری مسابقات جهانی دیدم که اطلاعات خیلی خوبی هم به من داد. او چند نوبت به تمرین شناگران ما آمد و ایراداتی را مطرح کرد تا اصلاح کنیم. با مربی تیم ملی اتریش هم ملاقاتی داشتم و او هم مشاوره‌های خوبی برای طراحی تمرین به من داد که به محض ورود به ایران در یک گردهمایی این موضوعات را به مربیان ایرانی منتقل خواهم کرد.

وی افزود: ملاقات با خانم مارشال یکی از مهمترین دیدارهای من بود؛ او مربی آدام پتی، رکورددارد ۵۰ و ۱۰۰ متر قورباغه است. با او درمورد تمرینات بدنسازی و برخی تمرینات داخل آب پتی صحبت کردم که او هم نکات زیادی را به من آموخت. به کمک تیم آنالیزی که در محل برگزاری مسابقات حضور داشت هم توانستیم عملکرد شناگران ایرانی را به دقت بررسی کنیم. به امید روزی که شنای به جایگاه واقعی خود برسد، اما نباید فراموش کنیم که کشورهای مطرح دنیا سرمایه‌گذاری‌ و برنامه‌هاریزی دقیقی برای مسابقات دارند.

سمیع‌زاده اظهار داشت: سقف آمادگی شناگران ما برای کسب سهمیه بود و از آنجا که هدف ما در این مرحله کسب حدنصاب مسابقات قهرمانی جهان بود پیش‌بینی می‌شد که شناگران امکان بالاتر شناکردن رکوردهای خودشان را نداشته باشند. در مجموع عملکرد قابل قبولی داشتیم و فقط علیرضا یاوری در ۲۰۰ متر آزاد باید کمی بهتر شنا می‌کرد که در ایران به کمک کادر فنی این موضوع را بررسی خواهیم کرد تا عیب‌یابی کنیم.

انتهای پیام/س

حسین شیرازی مقدم

حسین شیرازی مقدم فعالیت رسانه ای خود را از سال 1389 و با مدیریت روابط عمومی در هیأت های ورزشی پهلوانی،رزمی،اسکواش، بیلیارد ، بیماران خاص و همچنین عضویت در مجامع خبری و رسانه ای آغاز کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 4 =

دکمه بازگشت به بالا