اخبار ورزشیفوتبالفوتبال جهان

خداحافظی اینزاگی با اینتر و سلام به الهلال

معتبرترین خبرنگار نقل و انتقالات فوتبال جهان از توافق نهایی سرمربی اینتر با باشگاه الهلال خبر داد.
به گزارش پیشرو ورزش، فابریزیو رومانو، معتبرترین خبرنگار نقل و انتقالات فوتبال از جدایی قطعی اینزاگی از اینتر و توافق با باشگاه الهلال عربستان خبر داد.
اینزاگی در الهلال سالیانه ۳۰ میلیون دلار درآمد خواهد داشت که ۴ برابر دستمزدش در اینتر است.
اینزاگی روی نیمکت اینتر یک قهرمانی سری آ، ۲ کوپا ایتالیا، ۳ سوپرجام ایتالیا و دوبار به فینال لیگ قهرمانان اروپا رسیده است.
سرمربی ایتالیایی کسی بود که مهدی طارمی را از پورتو به اینتر آورد و با رفتن اینزاگی از اینتر جدایی مهاجم ایرانی را به جلو خواهد انداخت.
رومانو می‌گوید که سیمونه اینزاگی و اینتر قرار است از هم جدا شوند، تصمیم گرفته شده و اینزاگی اکنون طبق برنامه، سرمربی جدید الهلال خواهد شد.
براساس گزارش خبرنگار معتبر ایتالیایی، قرارداد اینزاگی با الهلال برای مدت ۳ سال با حقوق نجومی امضا می‌شود و تا هفته آینده رسما روی نیمکت تیم شهر ریاض می‌نشیند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × چهار =

دکمه بازگشت به بالا