برتری بارساو شکست رئال ۱۰ نفره؛تداوم جدال ویگو، وایادولید،خیرونا برای بقا

با پایان هفته جاری لالیگا ویارئال بقای خود را مسجل کرد و تیمهای ویگو، وایادولید،خیرونا برای بقا در هفته پایانی خواهند جنگید.
به گزارش پایگاه خبری پیشرو اسپرت و به نقل از خبرگزاری فارس، در چارچوب هفته سی و هفتم و ماقبل پایانی لالیگا از ساعت ۲۱ ۹ بازی به صوت همزمان برگزار شد که در مهمترین دیدارهای بارسا و ختافه به مصاف هم رفتند و رقابت تیمهایی که برای بقا می جنگید داغتر از صدر بود.البته تیمهای که به دنبال کسب سهمیه بودند نیز به مصاف رقبا رفتند.
در دیگر اتفاق مهم والنسیا با برتری در این هفته به مکان چهارم صعود کرد تا شانس کسب سهمیهاش بیشتر از ختافه شود.ختافه امشب مقابل بارسا باخت و پنجم شد.
نتایج کامل دیدارهای برگزار شده به شرح زیر است:
بارسا ۲- ختافه صفر
برای بارسا ویدال ۳۹ و مسی ۸۹ گلزنی کرد.
رئال سوسیداد ۳ -رئال مادرید یک
برای سوسیدادمرینو ۲۶، زالدوآ ۵۷ و موگوروزا ۶۷ و برای رئال براهیم دیاز ۶ گلزنی کردند.
وایخو از رئال در دقیقه۳۹ اخراج شد تا این تیم۵۹ دقیقه ۱۰ نفره بازی را دنبال کند.
اتلتیکو مادرید یک -سویا یک
کوکه ۳۰ برای اتلتیکو و سارابیا ۷۰ برای سویا گلزنی کردند.
بتیس ۲- اوئسکا یک
بیلبائو ۳- سلتاویگو یک
خیرونا یک – لوانته ۲
رایو وایه کانو یک – وایادولید ۲
والنسیا ۳- آلاوس یک
ویارئال یک – ایبار صفر
لگانس صفر -اسپانیول ۲
در جدول لالیگا بارسا قهرمان زودهنگام ۸۶ امتیازی و تیمهای ویگو، وایادولید،خیرونا برای بقا در هفته پایانی خواهند جنگید.
انتهای پیام/ک