اخبار ورزشیکشتی و وزنه برداری

انوشیروانی: پشتوانه‌سازی خوبی برای ادامه نسل طلایی نداشتیم

سرپرست فدراسیون وزنه برداری گفت: در گذشته هیچ پشتوانه‌سازی برای تیم ملی نشده است و ما باید نسل سازی کنیم.

به گزارش پیشرو ورزش، سجاد انوشیروانی درباره وضعیت فدراسیون وزنه‌برداری اظهار داشت: ما از وقتی که کار را در دست گرفتیم سعی کردیم از تمام ظرفیت‌های خودمان در وزنه‌برداری استفاده کنیم. از حسین رضازاده، کوروش باقری، بهداد سلیمی تا نواب نصیرشلال همه را در اختیار گرفتیم تا بتوانیم به موفقیت برسیم. ما در وزنه برداری رئیس و نایب رئیسی نداریم و دنبال جایگاه در فدراسیون نیستیم. جایگاه همین مدال‌هایی بود که در وزنه برداری کسب کردیم. امروز باید تلاش کنیم تا وزنه برداری از این وضعیتی که دارد خارج کنیم. حالِ وزنه برداری در اقساط نقاط کشور خوب نیست.

وی ادامه داد: ما در حال حاضر ۱۶۶۰ بیمه ورزشی در وزنه برداری داریم که جای تأسف دارد.زمانی که ما وزنه بردار بودیم بالای ۶ هزار بیمه ورزشی داشتیم و امروز رسیده به این رقم که اصلا برای وزنه برداری خوب نیست.

انوشیروانی اظهار داشت: در استعدادهای برتر کشوری که در حال حاضر میزبان آن هستیم ۲۳ استان در بخش پسران و ۲۷ استان در بخش دختران شرکت کرده‌اند که که با توجه به بیشتر بودن تعداد استان های دختران خوشحال هستیم، چرا که این موضوع نشان دهنده این است که وزنه برداری در بخش بانوان در حال پیشرفت است و با ۳ مدال طلایی هم که الهام حسینی در رقابت های آسیا گرفت یک انگیزه مضاعف را برای این رشته در بخش بانوان ایجاد کرد.

سرپرست فدراسیون وزنه برداری ادامه داد: من به همراه بهداد سلیمی از روزی که مسئولیت را در فدراسیون وزنه برداری پذیرفتم بالغ بر ۱۵ استان را سفر کردم و از امکانات استان ها بازدید کردم، اما متأسفانه سالن های وزنه برداری شرایط خوبی ندارد. هرچند تمام ادارات کل ورزش و جوانان استان‌ها نگاه ویژه‌ای به رشته المپیکی وزنه برداری داشتند، اما باز هم می‌بینیم که در شهرهایی که بزرگتر هستند سالن های مناسب و به تعداد ورزشکاران را نداریم. من از همین جا اعلام می‌کنم شما سالن‌های پایتخت را مشاهده کنید می بینید خانواده ها رغبت نمی کنند که فرزندان خود را به این سالن ها بیاورند. ما هفته آینده هم با وزیر ورزش جلسه‌ای در این خصوص خواهیم داشت تا ان‌شاءالله بتوانیم مشکلات را حل کنیم. ما می‌خواهیم از تمام ظرفیت های آموزش و پرورش ، دانشگاه ها و از هر پتانسیلی که موجود است استفاده کنیم.

انوشیروانی گفت: شما از سال ۲۰۰۰ به بعد را نگاه کنید متوجه می شوید که بعد از درخشش رضا زاده و توکلی علاقه‌مندان و استعدادهایی که می توانستند پشتوانه وزنه برداری باشند ثبت نام کردند و یک نسل طلایی ساخته شد. در ادامه هم در سال های ۲۰۱۴ هم نتایج خوبی را کسب کردیم و به آمار ها که نگاه کنید کاملا مشخص است وضعیت وزنه برداری ما چگونه بوده است، اما از المپیک ۲۰۱۶ ریو به بعد ما دچار یک ریزش بدی شدیم. واقعیت این است ما باید برابر مردم شکل خوبی از خودمان نشان دهیم و از نخبگان و مدال آوران این رشته ورزشی حمایت کنیم و از آن ها استفاده کنیم. نسل وزنه برداری تمام شد و در ادامه هم نسل سازی خوبی صورت نگرفت و هرچه که می‌بینید بسیار کم هستند.

وی ادامه داد: ما باید حواسمان کاملا برای المپیک پاریس جمع باشد، چرا که ۳ سهمیه در بخش آقایان داریم و ۳ سهمیه هم در بخش خانم ها از این ۶ سهمیه باید به خوبی استفاده کنیم. مطمئن هستم که عملکرد وزنه برداران در آینده بهتر از شرایط کنونی خواهد بود. ما در چند روز آینده با کمیته فنی فدراسیون جلسه خواهیم داشت و در خصوص برنامه هایی که در پیش رو داریم پاره‌اندیشی خواهیم کرد تا بدانیم راهبردی که داریم چیست. ما بازی های آسیایی هانگژو را در پیش داریم که تنها ۱۱ ماه فرصت باقی مانده است و باید هدف گذاری های خودمان را انجام دهیم تا بدانیم از این رقابت ها چه چیزی را می خواهیم و از همه مهم‌تر باید از شأن وزنه برداری در آسیا هم حفاظت کنیم.

سرپرست فدراسیون وزنه برداری اظهار داشت: هرچند بعضی کشورهای شرق آسیا در مسابقات قهرمانی آسیا حضور نداشتند، اما می‌دانیم سخت در حال تلاش هستند و تمرین می کنند تا در رقابت های آسیایی نتایج خوبی را کسب کنند. در حال حاضر تمام حریفان خود را آنالیز می کنیم، فدراسیون هم در این میان به تمام وظایف خود باید از تیم ملی حمایت کند به سرعت و دقیق انجام خواهد داد. کمیته فنی هم باید سیاست ها و راهبردهایی را که قرار است به آن برسیم را باید به تیم های ملی کشورمان بدهند تا همه با برنامه به خوبی پیش بروند.

وی خاطر نشان کرد: ببینید واقعیت این است که ما در مسابقات قهرمانی آسیا جوادی، سهرابی و رستمی را در اختیار نداشتیم و قرار است طبق برنامه ریزی که از قبل انجام شده این ۳ وزنه بردار در رکورد گیری ها شرکت کنند. ما از اردوی تیم ملی که در روزهای آینده برگزار خواهد شد از همه وزنه برداران یک رکورد گیری یا تست آمادگی خواهیم گرفت تا بدانیم که این وزنه برداران می توانند در ترکیب تیم ملی در مسابقات جهانی کلمبیا حضور داشته باشند یا خیر. این تصمیم هم توسط کادر فنی و کمیته فنی تیم ملی گرفته شده است و ما هم به این تصمیم احترام گذاشتیم و همانطور که می دانید من خودم در کمیته فنی مسابقات حضور ندارم تا دخالت مستقیم فدراسیون هم در این موضوع لحاظ نشود. ما وزنه برداران خوبی را داریم و سعی داریم یک ترکیب خوبی را به مسابقات جهانی کلمبیا اعزام کنیم.

انوشیروانی گفت: رستمی با تمام توان در حال تمرین است و چند روز پیش بود که با من تلفنی حرف زد و مصر است که در رکورد گیری ابتدایی اردوی تیم ملی هم شرکت کند. برنامه‌اش این است که در وزن خودش تا المپیک پاریس فعالیت کند و سهراب مرادی هم با توجه به جراحی که در ماهِ پیش داشته است کمی با مشکل مواجه شد، اما امروز کم کم به شرایط خوب خود برمی‌گردد. استراتژی ما این که از چیزهایی که داریم استفاده کنیم به آن چیزی که سیاست گذاری کردیم برسیم. ضمن اینکه مردم عزیز باید بدانند هیچ پشتوانه سازی برای این نسل نشده بود و ما در این راستا هم کارهای خوبی انجام دادیم و در حال حاضر که مسابقات استعدادهای برتر کشور درحال برگزاری است نفرات برتر انتخاب می شوند و با تیم ملی ۱۶ ساله ها در آذربایجان غربی اردو خواهند داشت. برنامه تیم ملی را هم از سرمربی تیم ملی گرفته این و کار ها به صورت برنامه ریزی شده انجام خواهد شد. ما باید نسل سازی کنیم و خلایی که برای تیم ملی به وجود آمده بود را جبران کنیم. همین الان هم ۲ یا ۳ وزنه بردار ۲۱ ساله داریم که از بهترین ها هستند و برنامه ریزی خواهیم کرد که در آینده از آن ها به خوبی استفاده کنیم.

وی ادامه داد: وزنه برداری قابل پیش بینی نیست و شرایط وزرشکاران هرچند مطلوب نیست اما رفته رفته همه چیز با حمایت فدراسیون و وزارت ورزش خوب می شود. اردوهای خوبی را هم برای تیم ملی در آکادمی ملی المپیک تدارک دیده شده است تا به خوبی برای رقابت های جهان آماده شوند. ما همچنین گلایه های کادر فنی و ورزشکاران را هم گوش می کنیم و سعی می کنیم مشکلات را به بهترین شکل رفع کنیم. گفتمان، امروز در فدراسیون وزنه برداری حکم فرما است و همه به راحتی می توانند با رئیس فدراسیون و اعضای کمیته فنی صحبت کنند.

سرپرست فدراسیون وزنه برداری اظهار داشت: مردم ما ۱۰ سالی است که از فوق سنگین وزنه برداری ناراحتی دارند چرا که همیشه در دسته فوق سنگین در جهان بازتاب عجیبی داشته است و ما در این زمینه هم بیکار نیستیم و ۲ ظرفیت خوب را شناسایی کردیم که بعد از المپیک از آن ها رونمایی خواهیم کرد تا بعد از ۲ الی ۳ سال سرمایه گذاری نفرات بسیاری خوبی را داشته باشیم. در کنار همه این وزنه برداران علی داوودی را داریم که مشکلات تکنیکی خود را رفع کند می تواند در مجموع بالای ۴۶۵ کلیوگرم وزنه بزند چرا که به او اعتقاد داریم و جوان است و می تواند در ادامه راه کارهای بزرگی انجام دهد. من به مردم عزیز کشورمان قول می دهم که علی داوودی متفاوتی را در مسابقات جهانی خواهند دید.

حسین شیرازی مقدم

حسین شیرازی مقدم فعالیت رسانه ای خود را از سال 1389 و با مدیریت روابط عمومی در هیأت های ورزشی پهلوانی،رزمی،اسکواش، بیلیارد ، بیماران خاص و همچنین عضویت در مجامع خبری و رسانه ای آغاز کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × دو =

دکمه بازگشت به بالا