اخبار ورزشیاسلایدر اصلیفوتبالفوتبال ایرانویژه‌های خبری

برگزاری قرعه‌کشی فصل جدید لیگ برتر فوتبال ایران

 قرعه‌کشی فصل جدید لیگ برتر فوتبال ایران در هتل المپیک برگزار شد.
به گزارش پیشرو ورزش، قرعه‌کشی بیست و پنجمین دوره لیگ برتر امروز توسط آندرانیک تیموریان و رحمان رضایی، مربیان تیم ملی انجام شد و تیم‌ها ترتیب تقابلشان با یکدیگر را متوجه شدند.
براین‌اساس، در هفتۀ اول لیگ برتر استقلال در دیداری حساس و تکرار سوپرجام در تبریز به مصاف تراکتور می‌رود. پرسپولیس هم در تهران میزبان تیم تازه صعود کرده فجر شهید سپاسی است.
شهرآورد پایتخت طبق این قرعه‌کشی در هفتۀ دوازدهم برگزار می‌شود. طبق گفتۀ رئیس فدراسیون دیدارهای مهم سرخابی‌ها در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود و سایر بازی‌ها در ورزشگاه‌های تختی و شهر قدس.
دبیر کارگروه VAR هم اعلام کرده تعداد بازی‌هایی که با VAR برگزار می‎‌شود ۶ دیدار خواهد بود. شاید هم برخی هفته‌ها به ۸ بازی با دستگاه برسد.
مسئول برگزاری لیگ برتر گفته است که مسابقات به دلیل وقوع جنگ تحمیلی فشرده‌تر از همیشه برگزار می‌شود و احتمالاً در هفتۀ پایانی اردیبهشت سال بعد به اتمام می‌رسد.

برنامه مسابقات نیم فصل اینجا کلیک کنید.

حسین شیرازی مقدم

حسین شیرازی مقدم فعالیت رسانه ای خود را از سال 1389 و با مدیریت روابط عمومی در هیأت های ورزشی پهلوانی،رزمی،اسکواش، بیلیارد ، بیماران خاص و همچنین عضویت در مجامع خبری و رسانه ای آغاز کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + سیزده =

دکمه بازگشت به بالا