اخبار ورزشیفوتبالفوتبال ایران

۲ انتصاب در باشگاه استقلال

مدیر عامل باشگاه استقلال ۲ معاون خود را معرفی کرد.
به گزارش پیشرو ورزش، طی حکمی از سوی علی نظری جویباری مدیرعامل باشگاه استقلال، مهدی صاحبدل به عنوان معاون فرهنگی و مسئولیت اجتماعی باشگاه استقلال منصوب شد.
صاحبدل دانش آموخته کارشناسی ارشد پژوهش هنر است که حدود بیست سال سابقه فعالیت های اجتماعی، فرهنگی و هنری دارد. ساخت فیلم های مستند و شرکت در جشنواره های داخلی و خارجی و تدریس هنر از جمله فعالیت های ایشان است. گفتنی است پیش از این به مدت پنج سال به عنوان یکی از مدیران انجمن سینمای جوانان ایران در سازمان سینمایی کشور خدمت کرده است.
همچنین علی نظری جویباری مدیرعامل باشگاه استقلال طی پیامی جداگانه از تلاش‌ها و زحمات سید مهدی علوی در سمت معاونت فرهنگی باشگاه استقلال تشکر و قدردانی کرد.
نظری جویباری همچنین مجید رجب کردی را به عنوان معاون توسعه و مدیریت منابع باشگاه استقلال منصوب کرد.
رجب کردی دانش آموخته رشته حسابداری در مقطع دکتراست و در سوابق او، مدیرکلی امور مالی سازمان نظام پزشکی کشور، ریاست هیات مدیره بیمارستان محب کوثر، عضویت در هیأت مدیره صندوق تعاون و رفاه سازمان پزشکی، حسابرس داخلی و مشاور مالی شرکت‌ها و هلدینگ‌های سرمایه‌گذاری و … دیده می‌شود.

حسین شیرازی مقدم

حسین شیرازی مقدم فعالیت رسانه ای خود را از سال 1389 و با مدیریت روابط عمومی در هیأت های ورزشی پهلوانی،رزمی،اسکواش، بیلیارد ، بیماران خاص و همچنین عضویت در مجامع خبری و رسانه ای آغاز کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × پنج =

دکمه بازگشت به بالا