اخبار ورزشیسایر اخبار

صعود ۲۰ پله‌ای فرجی در رنکینگ جهانی

جدیدترین رنکینگ پینگ پنگ بازان دنیا منتشر شد و بنیامین فرجی پس از درخشش در فیدر ترکیه ۲۰ پله در رتبه بندی فدراسیون جهانی صعود کرد.
به گزارش پیشرو ورزش، رتبه بندی هفته نهم سال ۲۰۲۵ میلادی منتشر شد و بنیامین فرجی پس از درخشش در مسابقات فیدر ترکیه ۲۰ پله صعود کرد و رتبه ۱۶۶ دنیا را به خود اختصاص داد.
نوشاد عالمیان نفر اول پینگ پنگ بازان ایرانی در رنکینگ با ۲ پله سقوط در مکان ۵۵ دنیا جای گرفت.
نوید شمس نفر دوم پینگ پنگ بازان ایرانی در رتبه بندی در مکان ۱۶۰ دنیا قرار گرفت و نیما عالمیان نفر چهارم پینگ پنگ بازان ایرانی در رنکینگ رتبه ۲۰۴ دنیا را به خود اختصاص داد.
در رده سنی زیر ۱۹ سال پسران بنیامین فرجی در جایگاه ۱۵ جهان قرار گرفت، و در رده سنی زیر ۱۷ سال جایگاه هفتم دنیا را به خود اختصاص داد.
فراز شکیبا ملی پوش نوجوانان ایران پس از درخشش در مسابقات کانتندر جوانان ترکیه در مکان ۱۵ برترین پینگ پنگ بازان زیر ۱۵ سال جهان قرار گرفت.
نیکان شیروانی قهرمان هوپس ایران پس از درخشش و کسب مدال طلا در مسابقات کانتندر ترکیه رتبه هفتم رده سنی زیر ۱۱ سال دنیا و رتبه ۳۳ برترین پینگ پنگ بازان زیر ۱۳ سال جهان را از آن خود کرد.

حسین شیرازی مقدم

حسین شیرازی مقدم فعالیت رسانه ای خود را از سال 1389 و با مدیریت روابط عمومی در هیأت های ورزشی پهلوانی،رزمی،اسکواش، بیلیارد ، بیماران خاص و همچنین عضویت در مجامع خبری و رسانه ای آغاز کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − 5 =

دکمه بازگشت به بالا