اخبار ورزشیسایر اخبار

رزمال؛ میزبان چهارمین دوره فستیوال ملی تالو شد

چهارمین دوره فستیوال ملی تالو در دوبخش بانوان و آقایان اسفندماه سال جاری در تهران و به میزبانی مجتمع تجاری، فرهنگی و ورزشی رزمال برگزار خواهد شد.

به گزارش پیشرو ورزش، این دوره به صورت انفرادی در رده‌های سنی ( نونهالان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان و پیشکسوتان) بوده و شرکت برای تمامی علاقه مندان آزاد است.

رقابت‌های آقایان ۵ اسفند و بانوان در روزهای ۶ و ۷ اسفند برگزار خواهد شد.

تمامی افراد شرکت کننده می‌بایست جهت حضور در این فستیوال دارای کارت هوشمند فدراسیون ووشو و بیمه ورزشی فعال سال جاری باشند.

مجتمع بزرگ رزمال نزدیک به دریاچه خلیج فارس با زیربنای ۲۰۰ هزار متر در ۲۵ طبقه و همچنین با کاربری‌های متنوع در قسمت ورزشی از جمله باشگاه، استخر، مجموعه تندرستی، سالن بدنسازی و ….. است که برای نخستین بار فستیوال تالو در این مجموعه برگزار می‌شود و با توجه به شرایط، موقعیت و امکانات آن تالو کاران شاهد رقابتی جذاب و متفاوت خواهند بود.

حسین شیرازی مقدم

حسین شیرازی مقدم فعالیت رسانه ای خود را از سال 1389 و با مدیریت روابط عمومی در هیأت های ورزشی پهلوانی،رزمی،اسکواش، بیلیارد ، بیماران خاص و همچنین عضویت در مجامع خبری و رسانه ای آغاز کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × یک =

دکمه بازگشت به بالا