اخبار ورزشیکشتی و وزنه برداری

یزدانی: دوست داشتم در نورسلطان با تیلور کشتی بگیرم/برای کشتی‌هایم زحمات زیادی کشیدم

ملی‌پوش کشتی آزاد گفت: خیلی دوست داشتم با تیلور در نورسلطان کشتی می‌گرفتم که او مصدوم شد و به مسابقات نرسید.

به گزارش پیشرو اسپرت و به نقل از خبرگزاری فارس، حسن یزدانی در مورد محبوبیتش در میان مردم اظهار داشت: مردم به من محبت دارند، امیدوارم لایق تعریف و تمجید همه این عزیزان باشم و آنها را روسفید کنم.

وی در مورد فعالیت‌هایش در دوره تعطیلی ورزش به خاطر ویروس کرونا تاکید کرد: من در این ایام کرونا، مثل بقیه ورزشکاران محتاط عمل کردم، سعی کردم نکات پزشکی که پزشکان گفته بودند را کاملا رعایت کنم. روزانه یک جلسه تمرین کردم. بدنم را در شرایط نسبی نگه داشتم تا ببینم در آینده چه مسابقه ای در پیش است که باید در آن شرکت کنیم.

یزدانی در مورد وضعیت زانویش بعد از جراحی گفت: بعد از عملی که زیر نظر دکتر کیهانی انجام دادم، کار فیزیوتراپی را زیر نظر دکتر نوروزی انجام دادم و بعد از دو ماه الحمدالله وضعیتم خوب شد و ۱۵ اسفند بود که کارم را روی تشک کشتی استارت زدم. اما کرونا آمد و نتوانستم تمریناتم را آنطور که باید و شاید دنبال کنم.

دارنده ۵ مدال جهانی و المپیک در مورد رکورد استثنایی‌اش در مسابقات جهانی نورسلطان و اینکه تمامی مبارزه های او در جهانی ۲۰۱۹ در کمتر از تایم معمول تمام شد، خاطرنشان کرد: من سعی می‌کنم که آن زحماتی که کشیدم، را روی تشک پیاده کنم. تمریناتی که روزهای قبل در اردوهای تیم ملی داشتم و تمریناتی که در شهرستان داشتم، سعی می‌کنم آنچه قبل از مسابقه برایش زحمت کشیدم را روی تشک کشتی پیاده کنم. از دیدگاه مردم شاید کشتی هایم زود تمام می‌شود اما سختی‌های زیادی برای آن کشیدم. اما اگر حریف استقامت بیشتری بکند، مبارزه به ۶ دقیقه می‌رسد، گاهی برخی از حریفان دفاعی کار می‌کنند و قبلا هم این را داشتم و حتی بعضی از آنها من را بردند، در کل اگر حریفی باشد که ۶ دقیقه کشتی بگیرد، من هم ۶ دقیقه می‌گیرم.

دارنده ۳ مدال طلای کشتی جهان و المپیک در مورد اینکه اتحادیه جهانی او را به همراه ۴ کشتی گیر دیگر به عنوان بهترین‌های تاریخ کشتی ایران معرفی کرده، تصریح کرد: اول اینکه این باعث خوشحالی من است که در کنار این ۴ کشتی‌گیر هستم. البته کشتی گیران جوان دیگر می‌توانند از من جلو بزنند و این چیزی نیست که من به آن فکر کنم. من دنبال رسیدن به بهترین‌ها هستم، به دنبال کسب مدال طلا در مسابقات جهانی و المپیکی که پیش رو داریم. اینکه جزو ۵ کشتی گیر برتر تاریخ ایران باشم، اول یا دوم باشم، مهم نیست، این برای من اهمیت دارد که مردم را خوشحال کنم و بهترین نمایش را در مسابقات داشته باشم.

یزدانی در مورد احتمال رویاروی اش با دیوید تیلور آمریکایی پیش از المپیک، گفت: هدف من همین بود که پیش از جهانی نورسلطان، او در هر مسابقه و تورنمنتی که می‌خواست شرکت کند، حضور پیدا کنم تا با هم کشتی بگیریم که او آسیب دید و به تورنمنتی نیامد و در ادامه مسابقات جهانی ۲۰۱۹ را هم از دست داد. بعد قرار بود در سال المپیک این کار را انجام دهم که کرونا فعلا همه مسابقات را به تعویق انداخته است. دوست دارم با او کشتی بگیرم. اینطور نیست که دنبال این باشم یک جا گیرش بیاورم، اما دوست دارم قبل از المپیک در یک مسابقه غیررسمی او و وضعیت خودم را مقابل تیلور سبک و سنگین کنم تا ببینم در این چند وقت که تمرین کردم به لحاظ فنی و روحی -روانی چه شرایطی دارم و نقاط ضعف و قوتم را تا المپیک برطرف کنم و در توکیو بهترین عملکرد را داشته باشم.

وی در مورد رقبای داخلی‌اش نیز تصریح کرد: رقیبان خوبی مثل احمد بذری، کامران قاسمپور و یک سری پهلوانان دیگر هم دارم. رقبا باعث پیشرفت کشتی گیر می شوند. آنها من را نگاه می‌کنند که بیشتر زحمت بکشند تا مرا شکست دهند، من هم دوست دارم آن فاصله ای که پیش از این با رقبایم ایجاد کردم را تداوم دهم. چه به لحاظ فنی و چه روحی و روانی. تمرکز من روی تمریناتم، انتخابی تیم ملی، مسابقات برون مرزی و همچنین جهانی و المپیک است.

یزدانی در مورد فینال جذابش با انور گدویف روس در المپیک ۲۰۱۶ ریو عنوان کرد: شاید حرف‌ها در این زمینه تکراری باشد اما کشتی سختی بود. شرایطی که به وجود آمد و خونریزی سر انور گدویف باعث شد تا ثانیه آخر نتیجه مشخص نشود اما خوشبختانه دست من به عنوان برنده بالا رفت. بعضی از دوستان می‌گویند او خونریزی داشت و این به نفع من شد، ولی گدویف ۶ بر صفر از من پیش بود. من می‌دانستم حریفم به لحاظ تنفسی کم می آورد. وقتی با کشتی گیری سرشاخ می شوم می‌فهمم که تا چه تایمی می تواند با من کشتی بگیرد و فشارم باید تا چه حدی باشد. این خونریزی باعث شد که او در حین مبارزه استراحت کند. کشتی ۶ دقیقه، ۲۰ دقیقه طول کشید و این برای حریفی که جلو هست، بهتر است اما من تمرکزم را از دست ندادم. مربیانی که کنارم بودند، کمک کردند، همینطور خودم با دعای خیر مردم تلاش کردم که مبارزه به سود من تمام شود.

وی در مورد اینکه تا چه زمانی قصد ادامه دادن دنیای قهرمانی را دارد، تاکید کرد: انشاءالله همه سعی و تلاشم این است که پله پله پیش رفته و به آینده فکر کنم. الان دیدگاه من رو به المپیک ۲۰۲۱ هست و  انتخابی تیم ملی و تورنمنت‌هایی که باید برای حضور در آنها برنامه ریزی کنم. تا جایی که توان داشته باشم مبارزه می‌کنم و اگر تا المپیک ۲۰۲۴ شرایطم ایده‌آل باشد تا آن وقت هم کشتی می‌گیرم.

یزدانی در مورد احتمال حضورش در لیگ امسال باوجود مصدومیتی که از لیگ فصل گذشته عایدش شد، گفت: دوستانی که کنارم بودند می‌دانند که آن زمان هم آمادگی داشتم، این مصدومیت هم تنها سه چهار روزی باعث شد استراحت کنم و خیلی سریع تمرینات بالاتنه را آغاز کردم. بدنم ۶۰-۷۰ درصد آماده بود و اگر المپیک هم به تعویق نمی‌افتاد آمادگی این را داشتم که در توکیو کشتی بگیرم. حالا باید بیشتر از قبل مراقب پایم باشم .

وی با اشاره به دوران نوجوانی‌اش تاکید کرد: به هرحال شیطنت نوجوانی را داشتم و گاهی هم دعوا می کردم.

قهرمان المپیک ۲۰۱۶ ریو که در باشگاه قهرمانان جویبار و فردوس تمرین کشتی‌اش را انجام می‌دهد، الگوی اخلاقی خود را پوریای ولی و جهان پهلوان تختی عنوان کرد و با اشاره به حمایت‌های پدرش از او برای انجام تمریناتش بدون دغدغه، عنوان کرد: بدون پول و امکانات هم می‌شود قهرمان شد اما حمایت هم لازم است. پدرم در این زمینه خیلی به من کمک می کند، او سختی زیادی را تحمل کرد تا من به لحاظ مالی دغدغه ای نداشته باشم و تمرکزم روی کشتی باشد.

یزدانی در پاسخ به این سوال که آیا تاکنون به کشتی گرفتن برای کشورهای دیگر فکر کرده است؟، گفت: اصلا به این موضوع فکر نمی کنم. مردم آنقدر به من محبت دارند که به این چیزها فکر نکنم. درست است در کشور ما بی مهری‌هایی صورت می گیرد ولی وقتی محبت مردم را می بینم به چنین چیزی فکر نمی‌کنم و فقط می‌خواهم آنها را خوشحال کنم و مردم از من راضی باشند.

قهرمان سال ۲۰۱۹ کشتی آزاد جهان، انور گدویف روس را باهوش ترین حریفی دانست که مقابلش کشتی گرفته و در مورد مربیانی برایش زحمت کشیده اند، گفت: مربیان زیادی در این مسیر کمکم کردند که شروع کارم با همت مسلمی بود، بعد از آن در تیم ملی نوجوانان زیر نظر محمد طلایی، دکتر رسول خادم و اکنون نیز غلامرضا محمدی و دکتر دبیر کارم را دنبال می کنم.

وی در مورد حسش به جویبار و اینکه آیا تصمیم دارد این شهر را در آینده ترک کند، خاطرنشان کرد: جویبار جایی است که کشتی را از آنجا استارت زدم، همشهری های من هستند و شهر پر از عشقی است که همه علاقمند به کشتی هستند. آینده را نمی شود پیش بینی کرد، معلوم نیست در آینده در تهران، جویبار یا شهرستان اطراف زندگی کنم، فعلا هیچ جایی برای آینده خودم معین نکردم.

قهرمان المپیک در خصوص  آلودگی های دریای مازندران گفت: فاضلاب شهری، آب دریا را کثیف می کند و این آلودگی ها برای آبزیان خوب نیست و آنها آسیب می بینند.  از همه عزیزانی که در راس هستند می‌خواهم مراقب دریای مازندران باشند.

وی همچنین با اشاره به هزینه هایش در طول یک سال، اظهار داشت: انتظاری از  مسئولان استانی ندارم. زمانی که نوجوان بودیم هزینه های‌مان کمتر بود اما حالا مردم از ما انتظار دارند و هزینه های حفظ آمادگی بدنی نیز سنگین تر می‌شود سالانه چیزی در حدود ۱۰۰ میلیون تومان فقط هزینه تغذیه من می شود، آن هم بدون مکمل ورزشی. مسئولان استانی فقط سال ۲۰۱۶ سالی که قهرمان المپیک شده بودم، یک جایزه ۱۰۰ میلیونی به دارنده مدال طلای المپیک اهدا کردند. البته من به این چیزها فکر نمی‌کنم، خیلی حمایت مادی از ما نشده اما رابطه مان با مسئولان خوب است.

حسن یزدانی در گفت‌گو با برنامه دایره طلایی در خصوص انتخابات پیش روی هیئت کشتی مازندران گفت: اول تشکر می‌کنم از اصغر ثمربخش که در این چند سال خیلی زحمت کشید و آرزوی سلامتی برایش دارم. زیاد در جریان انتخابات استان نیستم و فکرم را مشعول این چیزها نمی کنم، اما رای دهنده هستم و در مجمع حضور دارم. امیدوارم کسی بیاید به ورزش استان مان خدمت کند و برای رفع دغدغه‌های مالی بچه ها سرمایه بیاورد. بچه ها در سال های قبل با پول توجیبی خودشان به مسابقات کشوری می رفتند، امیدوارم کسی بیاید که دلسوز باشد.

حسین شیرازی مقدم

حسین شیرازی مقدم فعالیت رسانه ای خود را از سال 1389 و با مدیریت روابط عمومی در هیأت های ورزشی پهلوانی،رزمی،اسکواش، بیلیارد ، بیماران خاص و همچنین عضویت در مجامع خبری و رسانه ای آغاز کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 − چهار =

دکمه بازگشت به بالا