اخبار ورزشیورزش جانبازان و معلولین

کارگری: هدفمان تک رقمی شدن در لس‌آنجلس است

رئیس کمیته ملی پارالمپیک گفت: هدفمان کسب مقام تک رقمی در پارالمپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس است.
به گزارش پیشرو ورزش، مجمع عمومی کمیته ملی پارالمپیک با حضور کارگری، رئیس کیمته ملی پارالمپیک، راستینه نماینده مجلس شورای اسلامی و روسای فدراسیون‌های ورزشی و نمایندگان ورزشکاران آغاز شد.
حسن‌زاده، دبیر کمیته ملی پارالمپیک در ابتدا گفت: با توجه به اینکه وزیر ورزش جلسه‌ای در مجلس داشت، کمی دیرتر به این مجمع می‌رسد.
همچنین برای اولین‌بار، مصوبات سال گذشته مرور و بررسی شد.
در ادامه کارگری، رئیس کمیته ملی پارالمپیک، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید قاسم سلیمانی گفت: حاج قاسم پهلوان بزرگی بود و به ورزش اهمیت زیادی میداد و علاقه فراوانی به ورزش داشت.
وی افزود: از تمام کسانی که پر موفقیت هانگژو و پاریس ما را یاری کردند تشکر می‌کنم.
کارگری ادامه داد: ۳ عضو جدید داریم. فدراسیون‌های کوهنوردی، شمشیربازی و روئینگ عضو مجمع ما شدند و برای آنها آرزوی موفقیت می‌کنم.
رئیس کمیته ملی پارالمپیک اظهار داشت: بازی‌های آسیایی تاشکند لغو شد و ۴ کشور برای میزبانی اعلام آمادگی کردند. ما باید مقام اول یا دوم را کسب کنیم و برای پارالمپیک لس‌آنجلس پشتوانه سازی کنیم.
وی افزود: با کشف استعدادها باید بیشترین سهمیه را کسب کنیم و رویکردمان کسب مدال طلا است. با آموزش مربیان و ورزشکاران می‌توانیم عملکرد خوبی داشته باشیم.
کارگری بیان کرد: در بازی‌های آسیایی ناگویا با ۱۸ رشته حضور خواهیم داشت و اولین هدفمان نیز قرار گرفتن در بین ۳ کشور برتر است. در هانگژو دوم شدیم و حفظ مقام دومی، در ژاپن کار بسیار دشواری است. از این بازی‌ها به عنوان زمینه سازی برای حضور موفق در لس‌آنجلس استفاده می‌کنیم.
رئیس کمیته ملی پارالمپیک عنوان کرد: کیفیت گرایی راهیرد اصلی ما است. وزیر ورزش تاکید کرد که کیفیت گرایی یعنی مدال طلا.
وی ادامه داد: در لس‌آنجلس با ۱۲ رشته حضور خواهیم داشت و کسب رتبه تک رقمی، از اهداف ما در پارالمپیک ۲۰۲۸ خواهد بود. ورزشکارانی اعزام خواهند شد که احتمال نتیجه‌گیری آنها بالا باشد.
کارگری تصریح کرد: پارالمپیک سخت شده است وباید تحول اساسی در بعد فنی ایجاد شود. مقام معظم رهبری به بعد فرهنگی اهمیت زیاد می‌هند و ما نیز اینکار را ارتقا می‌دهیم. باید یه دنبال تاثیرگذاری فرهنگی داشته باشیم.
رئیس کمیته ملی پارالمپیک ادامه داد: مربیان باید سطحشان بالاتر برود. در خیلی رشته‌ها پشتوانه لازم را نداریم و باید آن را رفع کنیم.
وی تصریح کرد: ایران جایگاه خوبی در آسیا دارد. رئیس کمیته ملی پارالمپیک آسیا به من گفت شما هدیه خدا از آسمان هستید.
کارگری در بررسی ورزش بانوان گفت: در زمینه بانوان باید تحول ایجاد کنیم چون آنها محدودیت زیادی دارند.
رئیس کمیته ملی پارالمپیک ادامه داد: باید جایگاه حقیقی ورزشکاران پارالمپیکی را احیا کنیم. انصافی که باید وجود داشته باشد متاسفانه نداریم. قهرمانی ورزشکاران ما دوبرابر دیگر ورزشکاران ارزش دارد؟ ما باید فرمایش مقام معظم رهبری را عمل کنیم.
وی اظهار داشت: آنها برای ایاب و ذهاب، خوراک و درمان مشکلات زیادی دارند ولی یک سوم دیگر ورزشکاران به آنها اهمیت داده می‌شود. جوانمردی و نعمتی مدال‌های طلای زیادی در پارالمپیک دارند.
کارگری تصریح کرد: جنبش پارالمپیک باید توسعه پیدا کند.
در ادامه نیز هزینه‌های کمیته ملی پارالمپیک و گزارش مالی توسط خزانه‌دار و حسابرس قرائت شد.
در ادامه جلیل کوهپایه زاده، رئیس فدراسیون جانبازان و توان‌یابان گفت: بودجه در اختیار ه‍یئت‌های استانی است. اگر با مدیرکلی دوست باشم هوای ورزشکاران آن استان را دارد در غیر این صورت اینطور نیست.
هادی رضایی سرمربی تیم ملی والیبال نشسته اظهار داشت: مدیران کل کاملا سلیقه‌ای عمل می‌کنند با اینکه هزینه ساخت مجموعه‌ها از بودجه اختصاص داده به آنها تشکیل شده است. در صندوق قهرمانان هیچ عضوی از ورزشکاران و مدیران پارالمپیکی وجود ندارد. این چهارمین درخواست من از مقام عالی وزارت است. خواهشم این است حداقل یک نفر در هئیت رئیسه این صندوق باشد که بتواند از حقوق آنها دفاع کند.
مظلومی، رئیس فدراسیون نابینایان و کم بینایان نیز به گله از مدیران کل و نبود سالن ورزشی برای ورزشکاران این فدراسیون پرداخت و اظهار داشت: ورزشکاران ما سالنی ندارند و علاوه بر آن ۷ استان ما حتی سالنی در اختیار هیئت‌هایشان قرار نمی‌دهند.
سهرابیان رئیس فدراسیون قایقرانی در ادامه گله‌های رؤسای فدراسیون‌ها اظهار داشت: خیلی از ورزشکاران مشکل رفت و آمد و اسکان دارند و خواهشم این است که به این مشکلات رسیدگی شود.
همچنین اسبقیان، معاون وزیر ورزش به گلایه از فرم گزارشات حسابرسی پرداخت و گفت: وجود جمله عدم رعایت پولشویی در گزارشات ابهام برانگیز است و در من در گذشته نیز این جمله را گفتم.
در ادامه، راستینه، نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: خیلی خوشحالم که در این مجمع حضور دارم. نتایج پاراآسیایی و پارالمپیک نشان‌دهنده هدف گذاری‌های قابل تحقق این کمیته است. یکی از گام‌هایی که باید در سطح حکمرانی اتفاق افتد تغییر نگاه در حمایت از نخبگان ورزشی است.
وی افزود: در مجلس ۱۱ و ۱۲ چهارسال پیاپی در کمیسیون تلفیق بودم و تلاش‌های زیادی برای ورزش شکل گرفت. در بودجه ۱۴۰۴ چند اتفاق مثبت رخ داد و سهم وزارت ورزش و جوانان در کالای اسیب رسان با عدد مشخص شد. در جداول همیشه مشکل داشتیم و امسال برای اولین بار سهم وزارت ورزش از کالای آسیب رسان ۱۰ درصد است.
راستینه ادامه داد: ما از محل صندوق توسعه برای اولین بار ۱۰ میلیارد دلار برای توسعه کارهای عمرانی پیش بینی کردیم که حدود ۱۲۰۰ همت پول تملک سرمایه کشور است.
نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: امیدوارم بخشی از درصدهایی که برای فدراسیون‌ها پیش‌بینی شده است پرداخت شود. چیزی که وظیفه ما بوده انجام شده است و با اعضای محترم شورای نگهبان نیز جلساتی گذاشتیم. امیدوارم در آنجا نیز به تصویب برسد.
در ادامه وزیر ورزش در مجمع عمومی کمیته ملی پارالمپیک حضور پیدا کرد و گفت: در ۲سال قبل در مجلس مصوب شد باتوجه به مشکلات ورزش، سال مالی تا پایان شهریور است و لاجرم مجامع بعد از شهریور برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: تمام تلاشمان را می‌کنیم که اتفاقات خوبی بیفتد. یکی از مشکلاتی که وجود دارد بحث ورزش و آموزش و پرورش است که باید در آن اصلاحی صورت گیرد. بودجه ورزش قابل برنامه ریزی نیست. بخشی از منابعی هم که در اختیار قرا می‌دهند استاد خزانه است.
وزیر ورزش بیان کرد: آقای خسروی وفا پذیرفت که در خدمت هاشمی باشیم و با جدایی وی از کمیته ملی المپیک موافقت کرد. امیدوارم با تعاملاتی که با مجلس خواهیم داشت شرایط بهتر شود.
وی در ادامه عنوان کرد: در پارالمپیک باید فرهنگ سازی کنیم. اگر اینکار صورت گیرد آنها برای زندگی و در جامعه بودن کار راحتتری خواهند داشت. یکی از بزرگترین مشکلات ما در حوزه پارا دیده نشدن آنها است.
دنیامالی تصریح کرد: به تحلیل و افتخارآفرینی آفرینی ورزشکاران پرداخته نمی‌شود و آنها دچار یک غربت هستند. منشور پارالمپیک ابعاد و طبقه‌بندی گسترده‌ای دارد. باید به سراغ معلولیت‌های بالا برویم و حتی کسی که ۹۰ پرصد معلولیت دارد را میز به جامعه بیاوریم.
وزیر ورزش و جوانان افزود: اینها شاید مدال نیاورند ولی ثواب بالایی دارد. باید پیشتاز این کار باشیم. نتایج پارالمپیک رو به رشد بوده است.
وی ادامه داد: مشکل ما پول نیس بلکه منابع انسانی و… است. حوزه پارالمپیک آدم عاشق و ایثارگر می‌خواهد. زمانی ورزشکاران این قشر جانبازان بودند و ما میراث مقدس آنها را داریم که باید قدردان باشیم.
دنیامالی عنوان کرد: صحبت‌های مظلومی درست بود که باید روی این موضوع کار شود و به آن رسیدگی شود. به ورزشکاران آسیب نمی‌زنیم.
وزیر ورزش ضمن تقدیر از ورزشکاران گفت: اینکه آنها مدال‌هایشان را به خانوده‌های شهدا تقدیم می‌کنند امر بزرگی است. باید در قالب ورزش عزت ملی را به ارمغان آوریم. ورزش نیاز به پوست اندازی دارد و باید بدانیم جامعه چه چیزی از ما می‌خواهد. هرکاری می‌کنیم باید برای خوشحالی مردم باشد.
وی تصریح کرد: در آینده خبرهای خوبی از ورزش می‌شنویم. هر خوشبختی یرای ورزشکاران است و هر کجی و نادرستی باشد، من مسئول آن هستم. باید در درون خودمان را نقد کنیم.
دنیامالی در آخر گفت: با ادبیات نمیشود و نیست بیگانه هستم و برای جامعه معلولین و توانیاب آرزوی توفیق دارم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − یک =

دکمه بازگشت به بالا