اخبار ورزشیفوتبالفوتبال ایران

محمدی در لیست آسیایی استقلال

وضعیت ۴ بازیکن تیم استقلال مشخص شد.
به گزارش پیشرو ورزش، اخباری مبنی بر فسخ قرارداد باشگاه استقلال با ۴ بازیکن این تیم مطرح شده که پیگیری از این باشگاه نشان می‌دهد این اخبار صحت ندارند.
براساس این پیگیری‌ها مشخص شد لیست تیم استقلال ۲ جای خالی دارد که باشگاه‌ آن‌ها را برای مهرداد محمدی و گوستاوو بلانکو در نظر گرفته است.
درمورد مهرداد محمدی؛ نام این بازیکن به دلیل محرومیت انضباطی با اطلاع به مدیر برنامه او از لیست داخلی تیم خارج شده بوده اما در لیست آسیایی آبی‌ها قرار دارد. بااینحال محمدی قرار است به زودی به لیست داخلی تیم نیز اضافه شود. به این ترتیب موضوع فسخ قرارداد این بازیکن نمی‌تواند درست باشد.
درمورد محمدحسین مرادمند؛ باتوجه به اینکه تمدید یکطرفه قرارداد این بازیکن در ابتدای فصل به صورت کامل انجام نشده، او قراردادی ندارد و به همین خاطر نام او در لیست تیم نیست. بااینحال ممکن است با نظر سرمربی تیم اتفاق جدیدی برای مرادمند بیفتد.
درمورد منتظر محمد؛ به این بازیکن اعلام شده که به دنبال تیمی دیگر برای فصل جدید باشد. هرچند منتظر هنوز مشتری جدی پیدا نکرده اما باشگاه استقلال به دنبال فروش این بازیکن عراقی است.
درمورد سینا سعیدی‌فر نیز این بازیکن به صورت توافقی از استقلال جدا شده و قرار است به زودی از تیم جدید خود رونمایی کند.


 

حسین شیرازی مقدم

حسین شیرازی مقدم فعالیت رسانه ای خود را از سال 1389 و با مدیریت روابط عمومی در هیأت های ورزشی پهلوانی،رزمی،اسکواش، بیلیارد ، بیماران خاص و همچنین عضویت در مجامع خبری و رسانه ای آغاز کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + پنج =

دکمه بازگشت به بالا