سرمربی تیم ملی فوتسال: فرقی ندارد با چه تیمی در جام جهانی بازی کنیم

سرمربی تیم ملی فوتسال گفت: در جام جهانی لیتوانی برای ما فرقی ندارد که با چه تیمی بازی داریم مهم سربلندی و شاد کردن مردم ایران است.
به گزارش پیشرو ورزش، سید محمد ناظم الشریعه در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد همگروهی تیم ملی فوتسال ایران در جام جهانی۲۰۲۱ لیتوانی که با تیمهای ملی آمریکا،آرژانتین و صربستان همگروه شده اظهار داشت: در جام جهانی همه تیم ها با آمادگی و شرایط خوب حضور پیدا میکنند و هیچ تیمی را نمی توان دست کم گرفت.
سرمربی تیم ملی فوتسال گفت: رودرو شدن با تیم های مختلف در جام جهانی آسان نیست اما ما هم ایران هستم و برای دفاع از عنوان سومی خود گام در این رقابتها گذاشتیم و برای ما فرقی ندارد که با چه تیمی بازی کنیم.
وی گفت: ما در جام جهانی تمام سعی و تلاش خود را می کنیم بهترین عملکرد را از خود نشان دهیم و در نهایت دل مردم ایران را شاد و پرچم مقدس جمهوری اسلامی را در لیتوانی بالا ببریم.