اخبار ورزشیفوتبالفوتبال ایران

رکورد ۱۰ ساله لیگ برتر ایران توسط تراکتور شکسته شد

نوع قهرمانی تراکتور در لیگ برتر ایران دست ۹ قهرمان اخیر لیگ را از پشت بست.
به گزارش پیشرو ورزش، تراکتور درحالی با ۶۴ امتیاز ۲ هفته به پایان مسابقات قهرمانی خود را در فصل ۱۴۰۳-۱۴۰۴ لیگ برتر ایران جشن گرفت که بهترین تیم یک دهه اخیر شد که با کمترین سهم پنالتی قهرمان می‌شود.
تراکتور در ۲۸ بازی خود در لیگ برتر کشورمان تنها یک گل از روی نقطه پنالتی زده تا رکوردی بی‌نظیر در میان قهرمانان ۱۰ سال اخیر لیگ به نامش ثبت کند.
سهم ۹ تیم قهرمان لیگ برتر ایران از گل‌ها با پنالتی‌ در یک دهه گذشته به شرح زیر است:
۲۰۱۵-۲۰۱۶: استقلال خوزستان(۳پنالتی)
۲۰۱۶-۲۰۱۷: پرسپولیس(۵پنالتی)
۲۰۱۷-۲۰۱۸: پرسپولیس(۳پنالتی)
۲۰۱۸-۲۰۱۹: پرسپولیس(۴پنالتی)
۲۰۱۹-۲۰۲۰: پرسپولیس(۶پنالتی)
۲۰۲۰-۲۰۲۱: پرسپولیس(۲پنالتی)
۲۰۲۱-۲۰۲۲: استقلال(۵پنالتی)
۲۰۲۲-۲۰۲۳: پرسپولیس(۷پنالتی)
۲۰۲۳-۲۰۲۴: پرسپولیس(۹پنالتی)
سایت ترانسفرمارکت می‌نویسد که پرسپولیس با به ثمر رساندن ۹ گل از این طریق در فصل ۲۰۲۳-۲۰۲۴ رکورددار قهرمانی با پنالتی در یک دهه گذشته است.
براساس گزارش این رسانه آماری، تراکتور تا اینجای فصل ۵۱ گل به ثمر رسانده که سهم پنالتی از این گل‌ها «یک» است.

حسین شیرازی مقدم

حسین شیرازی مقدم فعالیت رسانه ای خود را از سال 1389 و با مدیریت روابط عمومی در هیأت های ورزشی پهلوانی،رزمی،اسکواش، بیلیارد ، بیماران خاص و همچنین عضویت در مجامع خبری و رسانه ای آغاز کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − سه =

دکمه بازگشت به بالا