اخبار ورزشیفوتبالفوتبال ایران

دادرس: از فدراسیون بپرسید چرا رأی بیرانوند اعلام نمی‌شود

عضو کمیته استیناف فدراسیون فوتبال به صدور رای علیرضا بیرانوند واکنش نشان داد.
به گزارش پیشرو ورزش، مهدی دادرس درمورد آخرین وضعیت پرونده مس رفسنجان، اظهار داشت: این پرونده دست ما نیست و دست دادگستری کرمان است.
وی درپاسخ به این سوال که آیا از طرف کمیته استیناف فدراسیون پیگیری برای این پرونده انجام شده است، گفت: هرچیزی شرح وظایف خاص خودش را دارد. هر زمان دادگستری کرمان رای پرونده را اعلام کند به کمیته انضباطی یا اخلاق می‌آید. پس از وارد کمیته استیناف می‌شود. هنوز مرحله اول انجام نگرفته است.
عضو کمیته استیناف درپاسخ به این سوال که آیا روند مشخص شدن وضعیت پرونده طولانی نشده است، گفت: این حرف را قبول دارم اما دست ما نیست.
دادرس در واکنش به اینکه رای پرونده بیرانوند صادر شده اما فدراسیون فوتبال آن را اعلام نمی‌کند، توضیح داد: باید از فدراسیون فوتبال سوال کنید زیرا طبق قوانین جدید به ما گفته‌اند حرفی نزنید تا خود فدراسیون اعلام کند. ما هم تابع قانون هستیم.
وی درمورد اینکه آیا از طرف کمیته استیناف حکم صادر شده و همه چیز بستگی به فدراسیون دارد، توضیح داد: بله. همه چیز بستگی به فدراسیون دارد.

حسین شیرازی مقدم

حسین شیرازی مقدم فعالیت رسانه ای خود را از سال 1389 و با مدیریت روابط عمومی در هیأت های ورزشی پهلوانی،رزمی،اسکواش، بیلیارد ، بیماران خاص و همچنین عضویت در مجامع خبری و رسانه ای آغاز کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده + 2 =

دکمه بازگشت به بالا