تشییع پیکر داریوش مصطفوی از ورزشگاه شهید شیرودی

مراسم وداع با پیکر رئیس سابق فدراسیون فوتبال با حضور وزیر ورزش و بسیاری از چهره های ورزش ایران برگزار شد.
به گزارش پیشرو ورزش، داریوش مصطفوی رئیس سابق فدراسیون فوتبال و مدیرعامل پرسپولیس، روز جمعه در سن ۸۲ سالگی به دلیل بیماری سرطان جان به جان آفرین تسلیم کرد و به دیار باقی شتافت.
مراسم تشییع پیکر آن مرحوم صبح امروز یکشنبه با حضور احمد دنیامالی وزیر ورزش، معاونان وزارت ورزش، مسئولان فدراسیون فوتبال، پیشکسوتان و این رشته در ورزشگاه شهید شیرودی تهران برگزار شد و پس از آخرین وداع او با ورزشگاه پیر تهران که سالها در آن برای استقلال و پرسپولیس بازی کرده بود، پیکر او برای خاکسپاری در خانه ابدی به بهشت زهرا منتقل شد.
پایگاه خبری پیشرو ورزش این مصیبت را به خانواده مصطفوی و جامعه فوتبال تسلیت میگوید و برای آن مرحوم از خدای بزرگ آمرزش و آرامش ابدی مسئلت دارد.