تابلوی ایست مقابل آزادی/ مناقصه یا دستور وزیر؛ پای کدام در میان است؟
سازمان توسعه و تجهیز در مقاطع زمانی مختلف اعلام کرد که استخر را به فدراسیون نجات غریق واگذار کردهایم در حالی که برای چنین واگذاری باید مناقصه انجام شود و نکته قابل تامل این است که آگهی مناقصه در هیچ روزنامهای به چاپ نرسیده است!
به گزارش پایگاه خبری پیشرو اسپرت و به نقل از خبرگزاری فارس، اواخر سال ۹۷ بود که خبرهایی پیرامون فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو شنیده میشد؛ خبرهایی که تقریباً تمامی اهالی این رشتهها امیدوار بودند صحت نداشته باشد. استخر قهرمانی آزادی تنها استخر متناسب با استانداردهای جهانی است که در اختیار فدراسیون قرار داشت و ورزشکاران تیمهای ملی تمرینات خود را در آنجا برگزار میکردند، اما در یک تصمیم عجیب و غیرمنطقی مسئولان این مجموعه از شناگران گرفته شد و تابلوی ایست مقابل آزادی نصب شد تا تنها مجموعه استاندارد و بینالمللی شنای ایران از دست برود.
به گفته اکثر کارشناسان این موضوع میتواند آثار مخرب جبرانناپذیری روی سه رشته شنا، شیرجه و واترپلو داشته باشد، چراکه این رشتهها به تازگی با ثبات مدیریت مسیر خود را پیدا کردهاند و برای رقابتهای پیشرو میتوان امید زیادی به موفقیتهای آنها داشت. اخذ تصمیمات بدون کارشناسی بارها به رشتههای مختلف ورزشی کشور آسیب زده و حالا هم ورزشکاران این رشتههای آبی امیدوارند این واقعیتی که رخ داده، دروغ باشد.
نکته جالب ماجرا اینجاست که وزارت ورزش و محمدرضا داورزنی دو هفته قبل از حل ماجرا خبر داده بودند و رسانهها هم این موضوع را منعکس کردند تا خیال شناگران تا حدود زیادی راحت شود، اما نکته عجیب اینجاست که هنوز درهای استخر آزادی بسته است! متاسفانه با وجود اینکه شناگران باید برای اولین مرحله کسب ورودی المپیک ۲۰۲۰ ژاپن و مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۱۹ کره جنوبی آماده شوند، اما هنوز بلاتکلیفی مانع بزرگی بر سر راه آنها است و ناامیدی حرف اول را بین این قهرمانان میزند.
در شرایطی که تقریباً تمام اهالی فدراسیون و علاقمندان این رشته خواهان ورود وزارت ورزش و شخص وزیر برای حل این موضوع بودند هیچگاه مسعود سلطانیفر این کار را نکرد. از طرفی سازمان توسعه و تجهیز در مقاطع زمانی مختلف اعلام کرد که استخر را به فدراسیون نجات غریق واگذار کردهایم در حالی که برای چنین واگذاری باید مناقصه انجام شود و نکته قابل تامل این است که آگهی مناقصه در هیچ روزنامهای به چاپ نرسیده است!
برای واگذاری استخر به بخش خصوصی یا فدراسیون نجات غریق، نیاز به برگزاری مناقصه است و اگر این کار صورت نگیرد، یک استثنا هم وجود دارد و آن هم اینکه شخص وزیر برای جابجایی امکان ورزشی به فدراسیونهای مرتبط دستور دهد. البته باید به این نکته هم توجه کرد که فدراسیون نجات غریق با ورزش قهرمانی مرتبط نیست که بخواهد استخر قهرمانی آزادی را بگیرد.
موضوع دیگری که در این بین باید آن را مدنظر داشت این است که استخر آزادی تا ۱۷ فروردین در اختیار فدراسیون شنا بود و هیچ قرارداد جدیدی وجود ندارد. فدراسیون شنا همچنان مدعی است که استخر باید در اختیار شناگران قرار بگیرد، اما آقایان به بهانه تعمیرات درهای استخر را بستهاند. در این بین چند بار خانوادههای شناگران خواستهاند مقابل استخر تجمع کرده و از حق خود دفاع کنند که با قول همکاری وزارت ورزش و درخواست مسئولان فدراسیون این کار صورت نگرفته است.
حالا همه امیدوار هستند که وزارت ورزش تصمیم نهایی خود را گرفته و رای قطعی خود را اعلام کند. موجی از ناامیدی در بین شناگران به وجود آمده و اگر مسئولان توقع درخشش نمایندههای ایران در رقابتهای بینالمللی را دارند باید گامهای ابتدایی را محکم بردارند و امکانات اولیه را به بهترین شکل برای ورزشکاران و قهرمانان خود آماده کنند.
انتهای پیام/س