اخبار ورزشیفوتبالفوتبال جهان

مسی می‌خواهد لاپورتا را از تخت سلطنت پایین بکشد

دارنده ۸ توپ طلای بهترین بازیکن دنیا قصد دارد برای انتقام از خوان لاپورتا انقلابی بزرگ برپا کند.

به گزارش پیشرو ورزش،«مسی می‌خواهد لاپورتا را از تخت سلطنت پایین بکشد»، این گزارش امروز(جمعه) شبکه تلویزیونی ABC اسپانیا از انقلاب پیش‌روی اسطوره آرژانتینی در اردوگاه کاتالونیاست.

مسی اسطوره تکرارنشدنی بارسلونا اگر بخواهد روی هر یکی از نامزدهای ریاست بارسلونا دست بگذارد، او برنده انتخابات خواهد شد.

دشمنی مسی با لاپورتا به سال ۲۰۲۱ برمی‌گردد وقتی که لاپورتا زیرقولش برای تمدید قرارداد اسطوره آرژانتینی زد و مسی مجبور شد با چشمانی گریان باشگاه محبوبش را ترک کند.

شبکه اسپانیایی می‌نویسد که لیونل مسی بعد از ۴ سال از این اتفاق تلخ می‌خواهد «انتقام سختی» از لاپورتا بگیرد و او را از تخت پادشاهی به پایان بکشد.

براساس گزارش ABC، لیونل مسی قصد دارد از ویکتور فونت، رقیب اصلی لاپورتا برای نشستن روی صندلی ریاست باشگاه بارسلونا حمایت کند تا پاسخ «خیانت لاپورتا» را بدهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × پنج =

دکمه بازگشت به بالا