اخبار ورزشیفوتبالفوتبال ایران

امیر خلیفه‌اصل به‌طور رسمی سرمربی استقلال خوزستان شد

امیر خلیفه‌اصل با امضای قراردادی رسمی، هدایت تیم فوتبال استقلال خوزستان در فصل آینده لیگ برتر فوتبال کشور را بر عهده گرفت.
به گزارش پیشرو ورزش ، بامداد امروز، امیر خلیفه‌اصل با امضای قراردادی رسمی، هدایت تیم فوتبال استقلال خوزستان در فصل آینده لیگ برتر فوتبال کشور را بر عهده گرفت.
این مربی خوزستانی که در میانه فصل جاری، پس از جدایی بوژوویچ هدایت استقلال خوزستان را پذیرفت، با حمایت مدیریت باشگاه و پشتیبانی کارخانه گروه ملی صنعتی فولاد ایران، برای فصل آینده نیز به‌عنوان سکاندار آبی‌پوشان دیار کارون انتخاب شد.
خلیفه‌اصل متولد سال ۱۳۵۸ در خرمشهر است. او سابقه بازی در تیم‌های سرشناس خوزستانی را در کارنامه دارد و به‌عنوان مهاجمی گلزن در سال‌های گذشته، از محبوبیت زیادی بین اهالی فوتبال خوزستان، به‌ویژه هواداران تیم‌های اهواز و خرمشهر برخوردار است.
مدیریت باشگاه استقلال خوزستان ابراز امیدواری کرده با ادامه همکاری با این مربی بومی و کاربلد، فصل آینده روزهای بهتری برای تیم رقم بخورد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + 9 =

دکمه بازگشت به بالا